torsdag 15 januari 2009

Fabulous!!






Vardagslyx är att unna sig fina underkläder.


Mycket tid läggs på linnen, jeans, kjolar, strumpbyxor, scarfs, halsband, hårfärg, naglar etc. Men har inte underkläderna fallit lite i glömska?


Det finns så himla mycket snyggt! För er som missade Victoria Secret Show. Oh my!! Misstänker dock att viss förvåning skulle uppstå i sängkammaren om Sveriges kvinnor började tråckla sig in genom dörren och ner under täcket med 2 meter höga vingar på ryggen.. Tror just den biten gör sig bäst på catwalken...


Vägen till lycka (eller i alla fall lite friskt doftande välbefinnande..)
1. Se till att det är fredagkväll.

2. Ploppa i en badbomb i badet. Kryp ner och sippa på ett glas kallt vitt vin.

I och för sig grymt besviken på en hutlöst dyr badbomb jag köpte som såg ut som en kaka. Borde anat oråd redan där men den såg så läcker ut.. Inhandlad på den nya affären som bara säljer saker till badkaret (HUR kan den affären gå runt för övrigt????). Det såg ut som en katt hade bajjat i vattnet när min badbomp gjort sitt :(
Så undvik att ploppa i nåt i badet. Det är ändå så svettigt att bada. Jag ångrar mig. Ta en dusch. Och ha en kall svartvinbärs-cider på schampohyllan.

2. Tvätta håret ordentligt. Använd balsam som smakar som godis. Mums.

3. Smörj in dig med den godaste och krämigaste bodylotion du har.

4. Ta några dutt av din absoluta favvo-parfym

5. Ta på dig dina nya underkläder. Välj din favoritfärg. Spets eller inte spets. Push eller inte. Mönstrat eller enfärgat tyg. Det finns sjukt mycket olika sorter asså! Checka in internet. Dessvärre synnerligen svårt att prova via internet. Klar nackdel vad beträffar just underkläder.

Helst nysolad och vältränad kropp. Således rekomenderas att denna lista till välbefinnande sparas till sommaren då den riskerar att resultera i grav depression nu mitt i depp-januari. Om man inte heter Miranda och ska åka på solsemester. Avundsjuk? Nääää..... Tycker det är fint när mina blåa årdror lyser igenom huden. NOT.

6. Kryp ner i nytvättade lakan till en stekhet kille.
alternativt
kryp ner i nytvättade lakan. Sätt på en soft skiva och njut av en bra bok. Eller dra igång favoritserien och glo på tre avsnitt i rad. Med en påse plockgodis :) Eller ring och skvallra lite med en tjejkompis.


Går det att ha "A FABULOUS NIGHT AT HOME IN LINKÖPING CITY"? - Abso-fucking-lutely!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hello Carrie!

Nu har du kommit igång rejält!
Bäst att planera nästa fredag :)

Carrie sa...

Eller hur!! ;)

Snabb du är!!

Anonym sa...

Låter som en helt uuuunderbar fredag!!
Känns som att du ahr en "red thread" mellan förra inlägget och detta: från vikten av att prioritera mer o stressa mindre, till ett konkret förslag på hur man kan förverkliga detta. Blir riktigt sugen på ett varmt bad, en kall cider och mys i sängen (själv eller med sällskap...;))

Lotta Dahm sa...

jag saknar badkar............... buhu... vill också ligga i badet med nyrakade ben på badkarskanten och ett glas immande kallt vin..goooo carrie

Lisa Eriksson sa...

Åh!! Ge mig ett badkar!!

Carrie sa...

Ni kan få komma och bada hos mig :)

Lisa Eriksson sa...

Ingår Mr B om man lånar badkaret???

;)

Undrar

Lisa och Anna

Carrie sa...

Ha ha ha =)
njaaa men man får gärna ta me sin egen MrB ;)

Anonym sa...

Ohh vilken perfekt fredag!:)Kraam