torsdag 29 januari 2009

bye bye - I´m fabulous!

Behövlig bloggpaus har infunnit sig. Inspirationen måste finnas annars blir det bara skit. Men jag hoppas att någon läsare finns kvar. För till skillnad från många andra bloggar, som handlar om att skriva av sig och må bättre, skriver jag för mina läsare. För att jag vill att ni ska må bättre. Fast kanske i förlängningen jag också. Men utan läsare skulle dessa inlägg kännas lite "jahopp"...



Så dagens tema att försöka få mina läsare att må bättre. Kvinnor som män. Om det nu bara är en som fortfarande orkar klicka in på den här sidan (mamma är det du?? :) så är det ändå värt det!



Alla är fabulous!!! Glöm aldrig bort det. När allt känns skit. När du har blivit dissad av någon, kille, kompis, arbetskamrat eller vem det kan tänkas vara. Skit i det. Sväng lite extra på höfterna när du går över torget, ta ett sexigt bloss på din låtsascigg (sugrör, läpsyl, pennan eller vad du kommer åt. bara inte en riktig cigg.. obs gör detta i smyg för att undvika nördstämpel..) och kom ihåg att tänka, eller säg rakt ut, I don´t care, cause I´M FABULOUS!!



Man kan skita i vad andra håller på med. Inte ta åt sig. Och skydda sig bakom sin "fabulous" manteln. Men för att komma undan med det gäller en viktig regel. Man måste behandla andra som man själv skulle vilja bli behandlad. Annars är man inte ett dugg fabulous. bara patetisk. Och stå upp för dem du älskar. Försvara dem och trösta dem när de behöver. Få dem att känna sig fantastiska. Även när det är det sista de känner sig.



Som ett exempel. Du har haft tillställningar där du bjudit lite ditten och datten (älskar det uttrycket btw) och alla har trevligt. Tre veckor senare har en av de som var där en egen tillställning. och bjuder alla de som var hos dig. Förutom just dig. Det är inte ok. det är inte juste. Och det är inte fabulous!! Gör man så kan man inte sedan, om man själv blir dissad av någon annan, gå över torget och använda mitt mantra. Då får man gå och känna sig dissad. För återigen. Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Även om du inte tycker att någon är superskoj, eller vad nu problemet kan vara, så agera med lite hjärta. Det är det viktigaste organet vi har i vår kropp. Även om hjärnan är rätt bra att ha också. Och lungorna. och ja ja ni hajjar.



Soo ladies and gentlemen. det var dagens reflektioner. har sjukt många saker att förmedla nu efter ett långt uppehåll. det brinner i fingrarna. Men en sak i taget.





Måla på lite läppstift (visst har det fallit lite i glömska? why? 6:igt ju), sväng på höfterna. DU ÄR F***ING FABULOUS!

3 kommentarer:

Lotta Dahm sa...

nice to have you back

Anonym sa...

Du är faboulus....(hmmm svårt ord att stava till)

Anonym sa...

OK! Jag vill verkligen ha ett snyggt läppstift!

Fast... det känns ju som att det så lätt blir porrigt med lite läppstift...